Amrabat figureert tijdens sollicitatie Gameiro bij Deschamps

Reacties

Kevin Gameiro heeft Sevilla naar plaats vijf geschoten in de Primera División. Ook Nordin Amrabat kon met Málaga de indrukwekkende reeks in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán niet doorbreken (2-1).

Amrabat figureert tijdens sollicitatie Gameiro bij Deschamps

Sevilla won voor de negende keer op rij een thuisduel. Ook bleek tijdens deze wedstrijd dat ze er in Andalusië niet rouwig om hoeven te zijn dat huurling Ciro Immobile de club heeft verlaten voor zijn oude liefde Torino. Kevin Gameiro maakte voor rust twee prachtige goals.

De Fransman solliciteert de laatste weken nadrukkelijk naar een plek in de selectie van bondscoach Didier Deschamps. Ruim vier jaar geleden kwam hij voor het laatst in actie voor zijn land. Met een lob en een minstens zo gevoelig stiftje (zijn tiende en elfde van het seizoen) zette hij de thuisclub zeer fraai op 2-0 in de eerste helft.

Kort nadat Weligton op de doellijn de derde van Gameiro voorkwam, deed Málaga wat terug. Charles stond na een teruggekopte vrije trap op de goede plaats om ruim een kwartier voor tijd de 2-1 binnen te schieten, de eerste tegentreffer die Sevilla slikte in acht thuisduels. Amrabat was toen overigens net gewisseld.

Invaller Vicente Iborra bewees Sevilla nog een slechte dienst door binnen twintig minuten na zijn entree twee gele kaarten te pakken, maar verder dan een schietkans voor Roberto Rosales (ex-FC Twente) kwam Málaga niet, waardoor het tiende blijft. Arthur Boka werd in de extra tijd nog weggestuurd bij de ploeg waar Adnane Tighadouini niet bij de selectie zat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.