Torino haalt publiekslieveling Immobile terug

Reacties

Ciro Immobile keert terug bij Torino. De spits hoopt in Turijn zijn carrière nieuw leven in te blazen na mislukte avonturen bij Borussia Dortmund en Sevilla.

Torino haalt publiekslieveling Immobile terug

'Dit is een fantastisch moment voor me', zei Immobile na zijn aankomst in Turijn, waar hij werd ontvangen door een enthousiaste menigte. 'Het blijkt dat mensen hier goede herinneringen aan me hebben. Hopelijk stel ik de mensen niet teleur.'

Immobile traint woensdag na het afhandelen van de laatste formaliteiten voor het eerst mee. Torino hoopt dat de publiekslieveling van weleer het teleurstellende seizoen van de club een impuls kan geven. Il Toro staat op dit moment veertiende.

De 25-jarige Immobile maakte in de zomer van 2014 voor 18,5 miljoen euro de overstap van Torino naar Dortmund nadat hij in één seizoen 22 keer gescoord had in de Serie A. In Duitsland wist de Italiaanse international echter geen moment aan de hoge verwachtingen te voldoen, waarna hij medio 2015 werd verhuurd aan Sevilla.

Ook bij Sevilla wist Immobile geen vaste basisplaats af te dwingen en de Spaanse club is dan ook bereid gevonden om alweer afscheid te nemen van de aanvaller. Bij Torino hoopt Immobile zijn oude niveau weer te bereiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.