Immobile op huurbasis van Dortmund naar Sevilla

Reacties

Ciro Immobile gaat na een teleurstellend seizoen bij Borussia Dortmund aan de slag bij Sevilla. De Europa League-winnaar huurt de Italiaan voor een seizoen, mits hij maandag de medische keuring doorstaat.

Immobile op huurbasis van Dortmund naar Sevilla

Immobile werd namens Torino in het seizoen 2013/14 met 22 goals topscorer van de Serie A, waarna hij voor twintig miljoen euro naar Dortmund verkaste om Robert Lewandowski (Bayern) op te volgen. Zijn verblijf in Duitsland werd echter geen succes met slechts drie competitietreffers in de afgelopen jaargang.

Bij Sevilla krijgt de 25-jarige Immobile te maken met de erfenis van clubtopscorer Carlos Bacca, die naar AC Milan vertrok. Immobile kende tot nu toe een vrij grillige carrière. Hij is in Andalusië toe aan zijn achtste club. Bij Pescara en Torino was hij in het verleden het trefzekerst.

Immobile heeft in Dortmund nog een doorlopend contract tot medio 2019, maar de Spanjaarden hebben tevens een optie tot koop bedongen. Hij kwam tot nu toe twaalf keer uit voor de nationale ploeg van Italië, waarvoor hij eenmaal scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.