Sevilla wederom langs Betis, Mirandés stunt tegen Deportivo

Reacties

Onder leiding van interim-coach Juan Merino heeft Real Betis in de derby tegen Sevilla geen moment aanspraak gemaakt op de volgende ronde in het toernooi om de Copa del Rey.

Sevilla wederom langs Betis, Mirandés stunt tegen Deportivo

Merino, die op de bank de twee dagen geleden ontslagen Pepe Mel verving, had in zijn selectie geen plaats voor Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel. Laatstgenoemde speelde nog wel mee in de met 2-0 verloren heenwedstrijd. De return werd op voorhand dus al een zware opgave, zeker toen José Antonio Reyes (foto) de thuisclub al na drie minuten op 1-0 zette toen hij de bal met een gelukje binnen kon frommelen.

Na ruim een halfuur besliste Adil Rami de tweekamp toen hij de bal voor zijn voeten kreeg en de marge tussen de twee rivalen over twee duels op vier bracht. Kevin Gameiro strooide na rust met een laag schot nog wat zout in de wonden van de stadgenoot, waarna Gaël Kakuta (ex-Vitesse) zelfs nog een vierde treffer binnen knalde (4-0).

Sevilla plaatst zich hierdoor betrekkelijk eenvoudig voor de kwartfinales, waarin ook plek is voor CD Mirandés. Na een gelijkspel in de heenwedstrijd (1-1) won de tweedeklasser de return op bezoek bij Deportivo La Coruña (0-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.