'Als United Falcao niet wil, zijn er genoeg andere clubs'

Reacties

De kans dat Radamel Falcao ook na dit seizoen nog te bewonderen is op Old Trafford lijkt steeds kleiner te worden. Zijn eigenlijke werkgever AS Monaco maakt zich echter geen enkele zorgen over de toekomst van de 29-jarige Colombiaan.

'Als United Falcao niet wil, zijn er genoeg andere clubs'

Falcao speelde de afgelopen vijf wedstrijden in de basis, maar moest zaterdag tegen Swansea City Robin van Persie en Wayne Rooney voor zich dulden in de spits. Als United besluit de optie tot koop van 58,5 miljoen euro niet te lichten, dan staan de clubs voor Falcao in de rij, zo blijkt uit een interview van de BBC met AS Monaco-directeur Vadim Vasilyev.

Mochten The Red Devils afzien van Falcao, dan keert hij komende zomer terug naar Monaco, maar de kans dat hij daar blijft is klein. 'Ik maak me geen enkele zorgen om Falcao, hij is een spits van wereldklasse. Als United besluit aan het eind van het seizoen de optie niet te lichten, staan veel andere grote clubs te trappelen.'

Monaco nam Falcao in de zomer van 2013 nog voor zestig miljoen euro over van Atlético Madrid. El Tigre gold destijds als een van de beste aanvallers ter wereld, nadat hij in negentig duels voor Atlético zeventig keer had gescoord. Bij United maakt hij die reputatie nauwelijks waar. Dit seizoen scoorde Falcao pas vier keer in negentien wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.