Alba aan de antibiotica, meespelen tegen Oranje onzeker

Reacties

Het is hoogst onzeker of linksback Jordi Alba vrijdag met Spanje kan aantreden tegen het Nederlands elftal. De speler van Barcelona heeft last van zijn verstandskies.

Alba aan de antibiotica, meespelen tegen Oranje onzeker

Het Spaanse AS meldt dat een tandarts het trainingskamp van La Furia Roja heeft bezocht. Die zou Alba een antibioticakuur hebben voorgeschreven om zo de ontsteking en de pijn tegen te gaan.

Dat levert echter wel problemen op. De medicijnen zouden ervoor kunnen zorgen dat Alba bij een eventuele dopingtest positief zou worden bevonden. Daarnaast trainde de back al de hele week niet mee bij Spanje en heeft hij last van blaren, opgelopen in het duel met EL Salvador (2-0 winst).

Mocht Alba inderdaad niet meedoen tegen Nederland, dan verwachten Spaanse media dat Chelsea-verdediger César Azpilicueta van de rechterflank naar links (waar hij bij Chelsea ook veel speelde) verhuist, terwijl Juanfran dan als rechtsback gaat spelen. Ook Sergio Ramos is een optie om als rechtervleugelverdediger te acteren.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.