De Guzman traint met basis Oranje, Van Gaal twijfelt nog

Reacties

Jonathan de Guzman trainde dinsdag voluit mee met de bassispelers van het Nederlands elftal. Maar bondscoach Louis van Gaal lijkt tot op het laatste moment zal wachten met zijn beslissing.

De Guzman traint met basis Oranje, Van Gaal twijfelt nog

De middenvelder van Swansea City lijkt volledig hersteld van de hamstringblessure die hij opliep na de oefenwedstrijd tegen Ghana, nu tien dagen geleden.

Ook Jordy Clasie maakte deel uit van de A-ploeg, wat erop duidt dat bondscoach Louis van Gaal tot op het laatste moment zal wachten met zijn beslissing wie hij naast Nigel de Jong opstelt op het middenveld.

De Guzman was zijn beoogde middenvelder, maar de vraag is of de bondscoach risico durft te nemen met een speler die ruim een week niet voluit kon meetrainen. In dat geval geldt Clasie als alternatief. Oranje vliegt woensdag naar Salvador. Daar speelt Oranje vrijdag in Estádio Fonte Nova de eerste groepswedstrijd van het WK tegen de regerend Europees en wereldkampioen Spanje.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.