Ajax-tegenstander Molde haalt Solskjær terug

Reacties

Molde FK heeft in Ole Gunnar Solskjær dan eindelijk de opvolger voor de al in augustus ontslagen Tor Ole Skullerud gevonden. De oud-Manchester United-speler vierde in een eerdere periode als hoofdcoach bij de Europa League-tegenstander al meerdere successen en ook nu wordt van hem veel verwacht.

Ajax-tegenstander Molde haalt Solskjær terug

De regerend landskampioen, sinds augustus geleid door interim-trainer Erling Moe, bezet momenteel de teleurstellende zevende plaats in de competitie. De achterstand op koploper Rosenborg bedraagt negentien punten. Het lopende seizoen in Noorwegen beslaat nog drie speelronden, waardoor titelprolongatie onmogelijk is.

Daarom krijgt de 42-jarige Solskjær het doel mee om te overwinteren in Europa, daar waar hij in zijn eerdere periode (2011-2014) nog twee landstitels in de wacht sleepte en de nationale beker won. Molde FK is momenteel koploper in Groep A van de Europa League.

Er werd al gewonnen van Fenerbahçe (3-1) en gelijkgespeeld tegen Ajax (1-1), waardoor de ploeg momenteel vier punten bezit. Dat zijn er twee meer dan de Amsterdamse poulegenoot. Ook Celtic heeft twee punten. Die club treft het Molde van Solskjær donderdagavond in eigen huis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.