Ajax laat viertal thuis, Klaassen en Fischer in selectie

Reacties

Ajax kan zaterdag niet beschikken over doelman Jasper Cillessen. Ook in de aanval treden de Amsterdammers met het ontbreken van Arek Milik en Yaya Sanogo gehavend aan tegen Heracles Almelo.

Ajax laat viertal thuis, Klaassen en Fischer in selectie

'Cillessen is er niet bij tegen Heracles, Milik en Serero ook niet. Sanogo heeft met de groep meegetraind, misschien is hij volgende week weer inzetbaar', gaf trainer Frank de Boer duidelijkheid op de persconferentie van vrijdag.

Tegenover het gemis van dit kwartet, staat de terugkeer van Viktor Fischer en aanvoerder Davy Klaassen (foto). 'Met Klaassen en Fischer gaat het goed. Ze hebben een goede week achter de rug', aldus De Boer. Klaassen kan na zijn hersenschudding  zelfs weer koppen, meldde de oefenmeester.

Door het ontbreken van Cillessen maakt Diederik Boer voor de eerste keer dit seizoen zijn opwachting in de Eredivisie. 'Diederik Boer doet het goed en is een fantastische prof. Nu kan hij laten zien dat hij van veel waarde is.'

Tegenstander Heracles verloor in de competitie nog geen enkel punt in het vernieuwde Polman Stadion. Van onder andere FC Twente (2-0) en PSV (2-1) werd gewonnen. In het toernooi om de KNVB-beker werd daar na verlenging bovendien afgerekend met Vitesse (4-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.