Klaassen en Milik volledig fit, Cillessen haakt af

Reacties

Ajax kan zaterdag tijdens het bezoek aan Heracles Almelo hoogstwaarschijnlijk beschikken over Davy Klaassen en Arek Milik, maar Jasper Cillessen ontbreekt.

Klaassen en Milik volledig fit, Cillessen haakt af

Klaassen en Milik trainden vrijdag volledig mee. Klaassen liep twee weken terug tijdens het thuisduel met PSV (1-2) een hersenschudding op, maar is daar volledig van hersteld. Milik kampte met een heupblessure, die hij opliep bij het Poolse nationale team. Beiden lijken zaterdag gewoon in actie te kunnen komen.

Dat geldt niet voor Cillessen (foto), die in de warming-up voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd van Nederland op bezoek bij Kazachstan (1-2) een buikspierblessure opliep. De doelman haakte vrijdag al vroeg af, waardoor Diederik Boer het doel verdedigt in Almelo. Ook voor Yaya Sanogo komt het duel met Heracles te vroeg.

Ajax is ondanks het verlies na acht wedstrijden nog altijd koploper in de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank de Boer treft in Heracles Almelo de verrassende nummer drie. Het verschil is slechts één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.