ADO verwacht Chinees geld nog dit kalenderjaar te ontvangen

Reacties

ADO Den Haag wacht nog altijd op de beloofde miljoenen van eigenaar Hui Wang. De Eredivisionist verwacht echter nog in 2015 het geld te mogen ontvangen.

ADO verwacht Chinees geld nog dit kalenderjaar te ontvangen

De Hagenaars hadden op 18 december een onderhoud met het bedrijf United Vansen - waarvan Wang mede-eigenaar is - waarbij nogmaals het vertrouwen werd uitgesproken dat het geld op zeer korte termijn in de Hofstad zou arriveren. Tot op heden is er echter nog niets op de Haagse rekening verschenen, maar de clubleiding rekent erop dat het nog dit kalenderjaar in orde wordt gemaakt.

Wang liet twee eerdere betalingstermijnen verlopen en kwam onlangs ook niet naar Den Haag voor de aandeelhoudersvergadering. Toch is de hoop bij ADO teruggekeerd dat een groot deel van de beloofde 3,7 miljoen euro deze week wordt overgemaakt, waardoor het dreigende liquiditeitstekort kan worden weggewerkt. Daarmee heeft ADO ook zekerheid dat plaatsing in Categorie 1 van de licentiecommissie van de baan is.

Het is overigens nog onduidelijk of een deel van het bedrag gebruikt gaat worden voor investeringen in de selectie. Daar moet ook intern nog over worden gesproken. Mede door een klinkende 4-0 zege op bezoek bij SC Heerenveen op de slotdag voor de winterstop staat ADO momenteel op de tiende plek van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.