AC Milan vervangt Mihajlovic door Brocchi

Reacties

Sinisa Mihajlovic is ontslagen door AC Milan. De Rossoneri vervangen hem door Cristian Brocchi, die in de jeugdopleiding werkzaam was.

AC Milan vervangt Mihajlovic door Brocchi

De 2-1 nederlaag tegen Juventus van zaterdag vormde de druppel voor eigenaar Silvio Berlusconi, die sinds het begin van 2014 Massimiliano Allegri, Clarence Seedorf en Filippo Inzaghi al wegstuurde. Milan maakt bekend dat ex-speler Brocchi tot het einde van het seizoen de honneurs waarneemt. In de tussentijd wordt naar een permanente opvolger van Mihajlovic gezocht.

Mihajlovic kreeg afgelopen zomer een contract voor drie jaar, maar voldeed niet aan zijn missie: het gat met de topdrie van de Serie A dichten. Milan staat zesde op de ranglijst, met 27 punten achterstand op koploper Juventus. Wel treft het De Oude Dame op 21 mei nog in de bekerfinale. Dan zal Brocchi op de bank zitten in plaats van Mihajlovic. De voormalige middenvelder van onder meer Milan en Lazio was tot nu toe werkzaam als trainer van het hoogste jeugdelftal van de Rossoneri.

Lazio
Mihajlovic was eerder als trainer werkzaam bij Sampdoria, de Servische bond, Fiorentina, Catania en Bologna. Zijn zoektocht naar een nieuwe club hoeft niet heel lang te duren. In Italië gaan hardnekkige geruchten dat hij de gedroomde kandidaat is bij Lazio, dat onlangs Stefano Pioli ontsloeg en Simone Inzaghi op interim-basis aanstelde. Mihajlovic speelde tussen 1998 en 2004 in het shirt van Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.