Aanvoerder Wijnaldum geeft PSV positief signaal

Reacties

PSV en aanvoerder Georginio Wijnaldum (23) hebben de gesprekken over het openbreken van het contract van de middenvelder opgestart. Inmiddels is er al een eerste onderhoud geweest.

Aanvoerder Wijnaldum geeft PSV positief signaal

In het eerste gesprek heeft de zaakwaarnemer van de speler aangegeven dat Wijnaldum graag wil bijtekenen in Eindhoven. Daar is PSV erg blij mee. Het huidige contract van Wijnaldum loopt nog tot de zomer van 2015. PSV heeft de hoop om het contract van de middenvelder te verlengen met twee of drie jaar. Daarmee blijft de club gewaarborgd van de gewenste transferopbrengsten, mocht de speler op termijn een overstap willen maken.

De middenvelder kwam in de zomer van 2011 voor ruim vijf miljoen euro over van Feyenoord en speelde sindsdien 105 officiële wedstrijden en was daarin goed voor 38 doelpunten. Het seizoen 2013/14 verloopt minder voorspoedig vanwege een rugblessure die Wijnaldum sinds eind september aan de kant hield.

Inmiddels is Wijnaldum medisch gezien genezen van zijn rugkwetsuur, maar is hij alweer tien dagen uit de running vanwege een hardnekkig virus. Dinsdag was de middenvelder voor het eerst weer op De Herdgang, waar hij binnen een individueel programma afwerkte. Dat laatste gold ook voor Oscar Hiljemark en Ji-Sung Park. Het duo bleef wegens kleine klachten ook binnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.