Lisse - Kozakken Boys

De spelers van Lisse hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Kozakken Boys met 1-2 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na negen duels op rij zonder winst voor Lisse in de Tweede Divisie. Het duurde tot de 71ste minuut voordat Rowdy van der Putten Lisse op voorsprong bracht, met een assist van Remi van Ekeris. De 2-0 werd vlak voor tijd gemaakt toen Maxim van der Meer het net vond voor Lisse, op aangeven van Qiniso Ngobese. Kozakken Boys verkleinde de achterstand tot 2-1 toen Raies Roshanali het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Amine Essabri, in de 96ste minuut. Lisse heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Kozakken Boys twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Lisse dit seizoen. De nederlaag was ook voor Kozakken Boys de elfde nederlaag met één doelpunt verschil. Spakenburg is de volgende tegenstander voor Lisse in de uitwedstrijd. Kozakken Boys speelt een thuiswedstrijd tegen Almere City II op Sportpark De Zwaaier. Beide wedstrijden worden op zaterdag 23 maart om 15.00 uur gespeeld.