Spanje

Real Betis - Athletic Bilbao

Real Betis won zondag van Bilbao in de Primera División-wedstrijd. Betis won het duel met 3-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam Real Betis op voorsprong, toen Chimy Ávila scoorde na 13 minuten, met een assist van Willian José Da Silva. Real Betis benutte na 38 minuten een kans en bracht de score op 2-0. Bilbao verkleinde de achterstand tot 2-1 net voor het rustsignaal toen Gorka Guruzeta scoorde, op aangeven van Alex Berenguer. Johnny Cardoso bouwde in de 67ste minuut de marge uit voor Real Betis. In de laatste vijf wedstrijden heeft Real Betis drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Bilbao twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Real Betis staat nu op de zesde positie met 42 punten, terwijl Bilbao de nummer 5 is met 49 punten. Op zondag 3 maart speelt Real Betis om 16.15 uur uit tegen Atlético Madrid in het Estádio Cívitas Metropolitano en neemt Bilbao het thuis op tegen Barcelona om 21.00 uur in het San Mamés Barria.