Excelsior Vrouwen - Telstar Vrouwen

Hoewel er opnieuw niet gewonnen werd, beëindigde Telstar zijn belabberde reeks van vijf nederlagen achter elkaar in de Eredivisie Women. In de uitwedstrijd tegen Excelsior werd zondag met 2-2 gelijkgespeeld. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Samya Hassani scoorde na 6 minuten, met een assist van Chinatsu Kira. Telstar vergrootte vroeg in de wedstrijd de marge naar 2-0 toen Caroliena Hendrika Wolters scoorde, op aangeven van Isabelle Nottet, in de 14de minuut. In de 17de minuut verkleinde Lynn Groenewegen na een assist van Veerle van Spijk, de marge voor Excelsior. Yara Helderman bracht in de 27ste minuut de thuisploeg op gelijke hoogte. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 2-2. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Excelsior. Excelsior heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Telstar één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Excelsior dit seizoen. Excelsior staat nu op de tiende plek met 11 punten, terwijl Telstar de nummer 11 is met 9 punten. De volgende speeldag speelt Excelsior op zaterdag 2 maart om 16.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Feyenoord. Telstar ontvangt zondag 3 maart om 16.45 uur Heerenveen.