Italië

Cagliari - Bologna

Cagliari wist zondag een overwinning te behalen tegen Bologna in de Serie A. Cagliari won met 2-1. Bologna kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Riccardo Orsolini scoorde na 24 minuten, met een assist van Stefan Posch. Andrea Petagna maakte gelijk na meer dan een half uur, op aangeven van Alberto Dossena. Cagliari scoorde na 69 minuten en zette zo de score op 2-1. Cagliari heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Bologna twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Cagliari dit seizoen. De nederlaag was ook voor Bologna de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. Sydney van Hooijdonk bij Bologna in de 78ste minuut gewisseld. In de volgende wedstrijd speelt Cagliari op zondag 21 januari om 12.30 uur in een uitwedstrijd tegen Frosinone. Bologna ontvangt zaterdag 27 januari om 20.45 uur Milan.