Kozakken Boys - Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys heeft zaterdag de uitwedstrijd in de Tweede Divisie tegen Kozakken Boys met 2-1 gewonnen. Uitteam Rijnsburg heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Ondanks een sterke comeback van Kozakken Boys in de tweede helft hield Rijnsburg stand. Er werd een vroege voorsprong genomen door Rijnsburgse Boys na een doelpunt van Dani van der Moot na 7 minuten, met een assist van Furhgill Zeldenrust. Zeven minuten later bouwde Rijnsburgse Boys de marge verder uit. Van der Moot passeerde nog een keer de doelman. Dico Jap Tjong milderde de achterstand van Kozakken Boys na een assist van Coen Maertzdorf, in de 78ste minuut. Maar Kozakken Boys was niet in staat om meer te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1. Voor Kozakken Boys was het de tiende wedstrijd op rij zonder overwinning. Kozakken Boys heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Rijnsburgse Boys vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Kozakken Boys dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Rijnsburgse Boys met één doelpunt verschil. Op zaterdag 20 januari speelt Kozakken Boys om 15.30 uur uit tegen Koninklijke HFC op Sportpark Spanjaardslaan en neemt Rijnsburgse Boys het thuis op tegen Spakenburg om 15.00 uur op Sportpark Middelmors.