Engeland

Watford - Chesterfield

Chesterfield heeft de uitwedstrijd tegen Watford tot de rust gecontroleerd en kwam op een 1-0 voorsprong. Watford draaide de wedstrijd in de FA Cup 3rd Round echter om en won met 2-1. Binnen het half uur nam Chesterfield de leiding, toen Joe Quigley scoorde, met een assist van Ryheem Sheckleford. Mileta Rajovic maakte gelijk namens Watford na een assist van Yáser Asprilla, in de 76ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Watford werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Tom Dele-Bashiru, op aangeven van Jorge Cabezas. Wesley Hoedt speelde de hele wedstrijd voor Watford en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd.