Engeland

Blackburn Rovers - Cambridge United

Blackburn Rovers heeft Cambridge United verslagen in de thuiswedstrijd in de FA Cup 3rd Round met 5-2. Sammie Szmodics sloeg drie keer toe voor Blackburn. Harry Leonard en Arnór Sigurdsson scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Kaikai en Lankester de doelpunten voor Cambridge United scoorden. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Jack Lankester scoorde in de 6de minuut, op aangeven van Jubril Okedina. Szmodics bracht in de 23ste minuut Blackburn Rovers op gelijke hoogte, met een assist van Hayden Carter. Sullay Kaikai bracht in de 26ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Lankester. Szmodics bracht in de 37ste minuut Blackburn Rovers op gelijke hoogte, met een assist van Arnór Sigurdsson. Blackburn Rovers nam de leiding net voor het rustsignaal toen Szmodics nogmaals scoorde en maakte hiermee zijn hattrick af. Sigurdsson bouwde in de 66ste minuut de marge uit voor Blackburn Rovers. Met nog negen minuten op de klok voerde Harry Leonard de score verder op voor Blackburn Rovers, op aangeven van Harry Pickering. Leonard voltooide zo de comeback van Blackburn Rovers.