Frankrijk

Paris Saint-Germain - FC Nantes

PSG blijft winnen in de Ligue 1. Ook de thuiswedstrijd zaterdag tegen Nantes in het Parc des Princes werd gewonnen met 2-1. Dat betekent dat PSG nu acht overwinningen op rij geboekt heeft. Net voor de rust scoorde Bradley Barcola, met een assist van Vítor Machado Ferreira, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. Mostafa Mohamed Ahmed Abdallah maakte in de 55ste minuut gelijk namens Nantes. Met nog zeven minuten te spelen maakte Randal Kolo Muani het beslissende doelpunt voor PSG. In de laatste vijf wedstrijden heeft PSG vijf overwinningen behaald, terwijl Nantes één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van PSG dit seizoen. De nederlaag was ook voor Nantes de derde nederlaag met één doelpunt verschil. PSG heeft 36 punten en staat op de eerste positie, terwijl Nantes met 18 punten de negende plaats inneemt. Zondag 17 december zullen beide teams hun volgende competitiewedstrijd spelen. PSG speelt om 20.45 uur in het Decathlon Arena - Stade Pierre-Mauroy uit tegen Lille. Nantes neemt het om 13.00 uur thuis op tegen Brest in het Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau.