Engeland

Newcastle United - Crystal Palace

In de Premier League heeft zaterdag Newcastle het thuisduel tegen Crystal Palace gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 3-0-voorsprong, waarna Newcastle in de tweede helft uitliep naar 4-0. Jacob Murphy opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Kieran Trippier. Anthony Gordon bracht in de 44ste minuut Newcastle op 2-0, op aangeven van Murphy. De thuisploeg voerde de voorsprong op naar 3-0 net voor het rustsignaal toen Sean Longstaff scoorde. Newcastle vond het doel nog een keer, deze keer via Callum Wilson, op aangeven van Murphy, in de 66ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Newcastle vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Crystal Palace één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Newcastle staat op de vijfde positie met 16 punten. Crystal Palace is de nummer 10 met 12 punten. Newcastle speelt zijn volgende duel uit tegen Wolverhampton. De teams staan op zaterdag 28 oktober om 18.30 uur tegenover elkaar. Crystal Palace neemt het vrijdag 27 oktober om 21.00 uur thuis op tegen Tottenham.