Turkije

Fenerbahçe - İstanbul Başakşehir

Fenerbahçe is de nieuwe koploper in de Süper Lig dankzij 4-0 winst in de thuiswedstrijd tegen İstanbul Başakşehir. Fenerbahçe is twee punten vrij van Galatasaray aan de top van de ranglijst. Başakşehir staat op de achttiende plaats. Alexander Djiku opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. De score werd 2-0 toen Fenerbahçe scoorde na 10 minuten. Sebastian Szymanski bracht in de 20ste minuut Fenerbahçe op 3-0. De thuisploeg vond het net nogmaals via Szymanski, met een assist van Michy Batshuayi, in de 80ste minuut. Met deze zege heeft Fenerbahçe nu zes overwinningen op rij geboekt en de ploeg is al zes duels ongeslagen. Fenerbahçe heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl İstanbul Başakşehir één overwinning en vier nederlagen heeft. Jayden Oosterwolde speelde de hele wedstrijd voor Fenerbahçe en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Fenerbahçe op zondag 1 oktober om 15.00 uur in eigen huis tegen Rizespor. İstanbul Başakşehir ontvangt maandag 2 oktober om 19.00 uur Kayserispor.