Frankrijk

RC Lens - Angers

Lens heeft zaterdag een 3-0 winst geboekt in de thuiswedstrijd tegen Angers SCO in de Ligue 1.

Lens startte goed en nam na 26 minuten de leiding na een doelpunt van Seko Fofana, op aangeven van Salis Abdul Samed.

Openda voerde de score verder op naar 2-0 na een half uur, met een assist van Adrien Thomasson. Lens vond het net nogmaals via Openda, op aangeven van Jonathan Gradit, in de 46ste minuut.

Angers SCO heeft nu vijf wedstrijden op rij verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Lens drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Angers SCO vijf nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Lens 57 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Angers SCO met 10 punten op de twintigste positie staat.

De volgende speeldag speelt Lens uit tegen Rennes. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 1 april om 21.00 uur. Angers SCO speelt zondag 2 april om 15.00 uur thuis tegen Nice.