Frankrijk

Stade Reims - FC Lorient

Balogun heeft drie doelpunten gemaakt tegen Lorient en won met 4-2 in de thuiswedstrijd in de Ligue 1. Kamory Doumbia maakte ook een doelpunt voor de winnaars, terwijl Koné en Le Fée de treffers voor Lorient scoorden.

Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Enzo Le Fée scoorde na 10 minuten, op aangeven van Théo Le Bris.

Ibrahima Koné bracht in de 35ste minuut Lorient op 2-0, met een assist van Julien Ponceau.

In de 44ste minuut verkleinde Balogun de marge voor Reims. Direct na de rust bracht Kamory Doumbia Reims langszij.

Met nog bijna een half uur te gaan bracht Balogun Reims een voorsprong.

Drie minuten later voerde Reims de score verder op en was voor Balogun de hattrick een feit.

Dit resultaat was voor Reims de dertiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar.

Reims heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Lorient twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Azor Matusiwa (Reims) speelden de hele wedstrijd.

In de huidige stand heeft Reims 29 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Lorient met 35 punten op de zevende positie staat.

In de volgende wedstrijd, op zondag 5 februari om 15.00 uur, speelt Reims bij Auxerre. Lorient speelt dan thuis tegen Angers SCO in het Stade Yves Allainmat - Le Moustoir.