Duitsland

1899 Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach

De wedstrijd tussen Hoffenheim en Borussia M'gladbach in het PreZero Arena is in 1-4 geëindigd. Voor Hoffenheim betekent deze uitslag dat ze acht keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Bundesliga.

De score werd in de 12de minuut geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Jonas Hofmann, op aangeven van Lars Stindl.

Borussia M'gladbach kwam op 2-0 toen Hofmann nog een keer scoorde in de 37ste minuut.

Ihlas Bebou verkleinde de achterstand van Hoffenheim met een assist van Christoph Baumgartner, in de 80ste minuut. Maar Hoffenheim was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

Met nog nog zeven minuten te spelen voerde Stindl de score verder op voor Borussia M'gladbach, met een assist van Hofmann.

De uiteindelijke 4-1 voor Borussia M'gladbach werd in de laatste minuten gemaakt door Hannes Wolf, met een assist van Luca Netz.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Hoffenheim één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Borussia M'gladbach twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Op dit moment heeft Hoffenheim 19 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Borussia M'gladbach met 25 punten op de achtste positie staat.

Hoffenheim neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Bochum, op zaterdag 4 februari om 15.30 uur in het PreZero Arena. Op dezelfde dag speelt Borussia M'gladbach om 18.30 uur thuis tegen Schalke 04 in het Stadion im BORUSSIA-PARK.