Engeland

Nottingham Forest - Brentford

Nottingham Forest en Brentford hebben zaterdag de buit gedeeld in de Premier League. Het duel eindigde in 2-2.

De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen Morgan Gibbs-White scoorde na 20 minuten, met een assist van Emmanuel Dennis.

Direct na de rust bracht Bryan Mbeumo Brentford langszij.

Yoane Wissa bracht Brentford op voorsprong in de 75ste minuut met een assist van Mathias Jensen.

Via een eigen doelpunt van Mathias Jorgensen van Nottingham Forest werd het 2-2 in de 96ste minuut, wat het eindresultaat was.

Het was de vierde wedstrijd achter elkaar voor Brentford dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Nottingham Forest één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Brentford één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Nottingham Forest dit seizoen.

Nottingham Forest staat laatste met 10 punten. Brentford staat op de tiende plek met 16 punten.

Op zaterdag 12 november start om 16.00 uur een thuiswedstrijd voor Nottingham Forest tegen Crystal Palace in het The City Ground. Brentford speelt op dezelfde dag om 13.30 uur uit tegen Manchester City in het Etihad Stadium.