Italië

Sassuolo - Hellas Verona

Het zijn lastige tijden voor Hellas Verona. Op maandag heeft het team de uitwedstrijd tegen Sassuolo verloren met 2-1 in het MAPEI Stadium - Città del Tricolore in de Serie A. Dat betekent zes opeenvolgende nederlagen voor Verona.

Federico Ceccherini opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Fabio Depaoli.

Armand Laurienté bracht in de 32ste minuut Sassuolo op gelijke hoogte, op aangeven van Pedro Obiang.

Davide Frattesi maakte het beslissende doelpunt in de 74ste minuut met een assist van Hamed Traorè. Sassuolo draaide daarmee de rollen om, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sassuolo drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Hellas Verona vijf nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Sassuolo dit seizoen. De nederlaag was ook voor Hellas Verona de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

Op dit moment heeft Sassuolo 15 punten en staat op de negende plaats, terwijl Hellas Verona met 5 punten op de negentiende positie staat.

In de volgende wedstrijd gaat Sassuolo op zaterdag 29 oktober om 15.00 uur op bezoek bij Napoli. Hellas Verona neemt het maandag 31 oktober om 18.30 uur thuis op tegen Roma.