Italië

Napoli - Bologna

Napoli heeft de koppositie veroverd na de overwinning in de thuiswedstrijd tegen Bologna. Het duel in de Serie A eindigde 3-2. Napoli heeft nu twee punten voorsprong op Atalanta, terwijl Bologna op de zeventiende plaats blijft staan.

De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Joshua Zirkzee scoorde, met een assist van Andrea Cambiaso.

Napoli maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Juan Guilherme Nunes Jesus scoorde. Direct na de rust bracht Hirving Lozano Napoli een voorsprong.

Musa Barrow maakte in de 51ste minuut gelijk voor Bologna.

Victor Osimhen scoorde in de 69ste minuut voor Napoli, met een assist van Khvicha Kvaratskhelia.

Met deze zege heeft Napoli nu zes overwinningen op rij geboekt en de ploeg is al zes duels ongeslagen.

Napoli heeft in de vijf laatste wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Bologna één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Napoli dit seizoen. De nederlaag was ook voor Bologna de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Joshua Zirkzee (Bologna) speelde de hele wedstrijd.

Op zondag 23 oktober staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Napoli speelt om 20.45 uur in het Stadio Olimpico uit tegen Roma Bologna neemt het om 15.00 uur thuis op tegen Lecce in het Stadio Renato Dall'Ara.