Engeland

Leicester City - Nottingham Forest

Leicester City heeft na acht speelrondes zonder zege eindelijk gewonnen in de Premier League. Nottingham Forest werd in een thuisduel verslagen. Leicester won het duel met 4-0 (3-0).

De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen James Maddison scoorde na 25 minuten.

Harvey Barnes bracht in de 27ste minuut Leicester City op 2-0, op aangeven van Jamie Vardy.

De thuisploeg liep nog verder uit toen Maddison nog een keer scoorde in de 35ste minuut.

Leicester City vergrootte de voorsprong verder, toen Patson Daka scoorde, op aangeven van Maddison, in de 73ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0.

Het betekent dat Leicester City uiteindelijk zijn overwinningloze reeks eindigde – het totaal was zeven, waarvan zes nederlagen achter elkaar.

Nottingham Forest heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Leicester City één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Nottingham Forest vijf nederlagen heeft.

Dit betekent dat Leicester City op de negentiende plaats staat met 4 punten en dat Nottingham Forest de nummer 20 is met 4 punten.

In de volgende wedstrijd speelt Leicester City op zaterdag 8 oktober om 16.00 uur in een uitwedstrijd tegen AFC Bournemouth. Nottingham Forest ontvangt maandag 10 oktober om 21.00 uur Aston Villa.