RKC Waalwijk - FC Utrecht

Utrecht had een moeilijke start in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Waalwijk stond bij rust met 0-2 voor, maar Utrecht kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-2.

De thuisploeg opende de score na 15 minuten via Dario Van den Buijs, met een assist van Michiel Kramer. RKC Waalwijk bouwde de voorsprong uit naar 2-0 kort voor de rust toen Iliass Bel Hassani scoorde, op aangeven van Thierry Lutonda.

Direct na de rust poetste Bas Dost iets van de achterstand weg voor Utrecht.

Met nog vijf minuten op de klok maakte Dost zijn tweede van de avond, met een assist van Luuk Brouwers.

RKC Waalwijk speelt op 13 augustus om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen FC Emmen in Mandemakers Stadion. Die dag speelt Utrecht in eigen huis tegen Cambuur in Stadion Galgenwaard.