Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

RKC Waalwijk heeft in de Eredivisie een zege geboekt op Go Ahead Eagles. Het duel eindigde in 2-0 door doelpunten van Kramer en Finn Stokkers.

RKC Waalwijk opende de score na 21 minuten via Stokkers, met een assist van Etienne Vaessen.

Kramer bracht in de 34ste minuut RKC Waalwijk op 2-0. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor RKC Waalwijk.

Go Ahead Eagles heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Go Ahead Eagles één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl RKC Waalwijk twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de huidige stand heeft Go Ahead Eagles 21 punten en staat op de elfde plaats, terwijl RKC Waalwijk met 19 punten op de veertiende positie staat.

Go Ahead Eagles speelt op zondag 23 januari om 14.30 uur in het Erve Asito uit tegen Heracles. Op dezelfde dag speelt RKC Waalwijk om 20.00 uur thuis tegen Fortuna Sittard in het Mandemakers Stadion.