FC Twente - Willem II

Twente en Willem II hebben zondag de punten gedeeld in de Eredivisie. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Twente na een doelpunt van Dimitris Limnios na 6 minuten.

Ché Nunnely bracht in de 24ste minuut Willem II op gelijke hoogte, met een assist van Kwasi Okyere Wriedt. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1.

Het resultaat betekent dat Twente al zes wedstrijden op rij niet heeft verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Twente drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Willem II drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het derde gelijkspel van Twente dit seizoen.

Twente staat op de zevende plek met 15 punten. Willem II is de nummer 4 met 17 punten.

De volgende speeldag speelt Twente op zondag 24 oktober om 12.15 uur, in een thuiswedstrijd, tegen NEC. Willem II ontvangt vrijdag 22 oktober om 20.00 uur Fortuna Sittard.