'Hoe het verder ging bij Vitesse'
PRO

'Hoe het verder ging bij Vitesse'

8 mei 2024

De actie van het Arnhemse restaurant Vlees & Co – waarbij de opbrengsten van alle verkochte T-bone steaks aan Vitesse worden geschonken – is nu al een gigantisch succes. Binnen een week zijn er vijfhonderd steaks extra verkocht.

Marcel van Roosmalen schrijft in zijn column in NRC: ‘Zelf at ik thuis al jaren geen vlees meer. Wij aten soja, en aubergine. Ook lekker. Nu begin ik zojuist aan mijn vijfde T-bone steak in drie dagen. Rund, van Vlees & Co. Gigantische brokken vlees, tot ik niet meer kan. Alles voor Vites. Als ik me een hartvervetting moet eten om de club van mijn hart te redden, dan graag.’

16 mei 2024

Dit artikel helemaal lezen

Word nu een jaar VI PRO-lid en krijg een gratis special naar keuze cadeau! Mis deze zomer niets met extra exclusieve analyses, extra interviews, extra video's, extra podcasts, extra financiële inzichten en natuurlijk extra Oranje!

Met VI PRO krijg je:
- Exclusieve VI PRO-artikelen, -video’s en -podcasts
- Exclusieve analyses en inzichten
- Exclusieve interviews met spelers en trainers

Dit artikel helemaal lezen

Word nu een jaar VI PRO-lid en krijg een gratis special naar keuze cadeau! Mis deze zomer niets met extra exclusieve analyses, extra interviews, extra video's, extra podcasts, extra financiële inzichten en natuurlijk extra Oranje!

Met VI PRO krijg je:
- Exclusieve VI PRO-artikelen, -video’s en -podcasts
- Exclusieve analyses en inzichten
- Exclusieve interviews met spelers en trainers

Per maand voor   €10,-   

€5,-

Gerelateerde artikelen