Bekijk de intensiteit van Feyenoord die zelfs Sampaoli overdonderde
PRO

Feyenoord scoorde in drie van de laatste vier duels in de Conference League na een verovering diep op de helft van de tegenstander. Jorge Sampaoli gaf na de 3-2 nederlaag tegen Feyenoord toe dat Olympique Marseille hier enigszins door overvallen was.

Natuurlijk wist Olympique Marseille wat het te wachten stond in De Kuip. Al voor de wedstrijd sprak Jorge Sampaoli enthousiast over de energieke pressingspeelstijl van Feyenoord. 'We waren niet verrast, maar werden toch overdonderd door de intensiteit van het opjagen. Het was lastig om ons spel te spelen. Dat zorgde voor frustratie en dan ga je fouten maken. We moeten hiervan leren.'

Hoog tijd om aan de hand van videobeelden te kijken hoe Feyenoord voor rust Olympique Marseille domineerde. En waarom dat in de tweede helft een stuk minder goed lukte.

Dit artikel helemaal lezen

Word nu VI PRO-lid en ontvang gratis de PSV kampioen-special. Duik diep in alles wat het afgelopen seizoen heeft gedefinieerd, van de weg naar het kampioenschap tot de ontknoping van de competitie. Nu 3 maanden voor maar €7,- per maand.