Zware blessure Velikonja nieuwe tegenvaller voor Willem II

Reacties

Etien Velikonja heeft een beschadiging aan zijn voorste kruisband overgehouden aan de wedstrijd tegen AZ. De aanvaller van Willem II is hierdoor enkele maanden uitgeschakeld. 

Zware blessure Velikonja nieuwe tegenvaller voor Willem II

De Sloveen moest in de eerste helft het duel al staken. De spits vreesde het ergste: een afgescheurde kruisband. Met 'slechts' een beschadiging valt de kwetsuur van Velikonja nog mee. 'Helaas is mijn goal tegen Ajax waarschijnlijk mijn laatste doelpunt van dit seizoen, want ik ben geblesseerd geraakt aan mijn knie. Ik moet geopereerd worden, maar ben erg gemotiveerd om sterker terug te komen.'

De operatie volgde afgelopen maandag. Voor Willem II is het een volgende klap als het gaat om blessurenieuws in de aanvallende linie. Clubtopscorer Fran Sol kreeg eind oktober verschrikkelijk nieuws te horen, er werd een tumor in zijn teelbal geconstateerd. Inmiddels is de Spanjaard succesvol geopereerd en is het wachten op zijn rentree.  Ook Bartholomew Ogbeche stond lang buitenspel met een zware kruisbandblessure. De Nigeriaan maakt echter alweer speelminuten in de Eredivisie dit seizoen.

Willem II treedt na de interlandperiode in eigen huis aan tegen Sparta Rotterdam. De Tilburgers bezetten momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie.

De samenvatting van de wedstrijd AZ - Willem II.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.