Zure avond voor Weghorst bij zege Hoffenheim

Reacties

Wout Weghorst heeft geen fijne avond beleefd bij Hoffenheim. De Nederlander zag zijn doelpunt als sneeuw voor de zon verdwijnen, viel geblesseerd uit en zag zijn vervanger wél scoren. Hoffenheim won uiteindelijk ruim van het VfL Bochum van Thomas Letsch.

Zure avond voor Weghorst bij zege Hoffenheim
© Pro Shots
1899 Hoffenheim
1899 Hoffenheim
3 - 1
VfL Bochum
VfL Bochum

Bij Hoffenheim stond Weghorst in de basis. Aan de andere kant verschenen voormalig Vitesse-spelers Matus Bero en Maximilian Wittek aan de aftrap. Na een goed halfuur zagen zij Weghorst alleen op de doelman afgaan. De Nederlander frommelde de bal via de doelman en Erha Masovic binnen. Uiteindelijk kwam de treffer op naam van de verdediger (eigen doelpunt).

Net voor rust was collega-spits van Weghorst Andrej Kramaric verantwoordelijk voor de tweede treffer. Zijn doelpunt zag er een stuk gepolijster uit. De Kroaat stuurde zijn tegenstander volledig het bos in met een fraaie kapbeweging en schoot raak. Na rust moest Weghorst de strijd staken. Hij leek naar zijn hamstring te grijpen bij een sprintje en kon niet verder.

Tot overmaat van ramp zag hij zijn vervanger en concurrent Ihlas Bebou wel tot scoren komen. Hij kopte een voorzet van Marius Bülter binnen. Net voor tijd deed Gonçalo Paciência wat terug met een heerlijke volley (3-1). Door zege staat Hoffenheim steviger op de zesde plek in de Bundesliga en houdt het concurrenten RB Leipzig en Borussia Dortmund in het vizier.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.