'Zou geweldig zijn als we Stam binnen kunnen halen'

Reacties

NAC Breda-trainer Robert Maaskant heeft goede hoop dat hij Ronnie Stam op korte termijn kan toevoegen aan zijn selectie. De geboren Bredanaar houdt al een tijdje zijn conditie op peil bij de club die hij tussen 2003 en 2008 ook al diende.

'Zou geweldig zijn als we Stam binnen kunnen halen'

Gesprekken over een permanent verblijf van de multifunctionele speler zijn gaande. 'Als we Ronnie binnen kunnen halen, zou dat natuurlijk geweldig zijn', aldus Maaskant. 'We hopen op korte termijn te horen of hij ingaat op ons voorstel.'

Stam, die opgroeide in de jeugdopleidingen van NAC en Feyenoord, speelde na zijn profjaren in Breda voor FC Twente, Wigan Athletic en Standard Luik. Bij de Belgische club is zijn contract onlangs ontbonden.

Darko Bodul was afgelopen week ook in beeld bij de Brabantse Eerstedivisionist, maar de salariseisen van de spits waren NAC te gortig. Uiteindelijk koos hij voor Dundee United. Nathan Delfouneso, onlangs afgetest door Go Ahead Eagles, geldt als mogelijk alternatief. De 24-jarige Engelsman is transfervrij na zijn vertrek bij Blackpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.