Zorgen Manchester City om hamstring Agüero

Reacties

Het optreden van Sergio Agüero in Camp Nou bleef beperkt tot de eerste helft. Manchester City krijgt donderdag meer duidelijkheid over de klachten van de topscorer.

Zorgen Manchester City om hamstring Agüero

Agüero kon woensdag de hoop die op hem was gevestigd niet waarmaken. De Argentijnse spits, met 26 goals in 25 officiële optredens treffers clubtopscorer, bleef in het Champions League-duel in de schaduw staan van zijn landgenoot Lionel Messi en diens Barcelona-ploeggenoten (2-1 verlies).

Na 45 minuten bleef hij ook achter in de kleedkamer. Manchester City kon na afloop nog weinig zeggen over de fysieke problemen, maar wilde sowieso geen risico lopen met Agüero met het oog op de ontknoping van de Engelse titelrace.

'Hij had de tweede helft gespeeld, maar hij voelde wat pijn in zijn hamstring. Zijn wissel was meer uit voorzorg, maar we gaan nog enkele onderzoeken doen om duidelijkheid te krijgen', zei City-assistent Ruben Cousillas.

Toch baart een mogelijke absentie van Agüero zorgen. Bij The Citizens wordt gevreesd voor een terugkeer van de hamstringblessure die de aanvaller de hele maand februari aan de kant hield. City verloor toen de status van bizar productieve formatie. In vijf duels zonder de Argentijnse clubtopscorer werd slechts drie keer gescoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.