Zoon kickbokslegende Bonjasky jaagt droom na en meldt zich bij West Ham

Reacties

Dean Bonjasky, de zoon van voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky, gaat aan de slag bij West Ham United. Bonjasky junior start bij Onder-14 van The Hammers.

Zoon kickbokslegende Bonjasky jaagt droom na en meldt zich bij West Ham
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Remy Bonjasky meldde zich afgelopen weekend met een foto van zijn zoon op Instagram. 'Trots op mijn zoon, speler van West Ham United', schreef The Flying Gentleman, die tussen 1995 en 2017 veel roem vergaarde als kickbokser.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn zoon speelde eerder in de jeugdopleiding van FC Volendam en krijgt nu dus de kans om zich te laten zien in academy van West Ham, de club waar oud-international John Heitinga assistent-trainer is bij het eerste elftal.

Het is voor Bonjasky nog afwachten of zijn zoon profvoetballer gaat worden, zoals Bonjasky' voormalige kickbokscollega Melvin Manhoef zijn zoon Million Manhoef enkele jaren geleden in het betaald voetbal zag debuteren bij Vitesse. De vleugelspeler van Jong Oranje verhuisde in januari van Vitesse naar Championship-club Stoke City.

Bekijk hier al onze video's
Meer West Ham United
Meer over West Ham United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.