Nico Dijkshoorn gaat livebloggen voor VI

Reacties

Columnist Nico Dijkshoorn neemt zondagmiddag plaats achter zijn toetsenbord met uitzicht op de tv om in een liveblog op VI.nl verslag te doen van de topper PSV-Feyenoord.

Nico Dijkshoorn gaat livebloggen voor VI

Dijkshoorn Live wordt apart aangeboden, naast de reguliere live die je op VI.nl gewend bent. In zijn eigen woorden vertelt hij wat er zich die middag afspeelt in het Philips Stadion, maar ook bij de FOX-uitzending en mogelijk ook met een analyse van het reclameblok.

Veel ogen zullen zondagmiddag gericht zijn op de wedstrijd waarin beide ploegen iets hebben goed te maken. 'Ik maak het daarom speciaal voor iedereen die op een booreiland zit', aldus Dijkshoorn.

De columnist draaide woensdagavond proef bij Feyenoord – Manchester City. Dijkshoorn: 'Dat was jammer genoeg snel klaar. Het voelde een beetje als een marathon moeten lopen en dat je na een minuut je linkerschoen verliest. Toch heb ik wel genoten van het publiek. Bij Ajax had er na zo’n start direct de sfeer van een bibliotheek in Oude Pekela gehangen.'

Helemaal nieuw is deze vorm van verslaggeving niet voor de huisdichter van DWDD: 'Op Twitter doe ik elk jaar live verslag van het Songfestival. Maar dit is toch wel even een andere tak van sport.'

Dijkshoorn begint aanstaande zondag tussen 16.00 en 16.30 uur aan zijn eerste Live. Het bericht is dan te vinden op de voorpagina van VI.nl en op het startscherm van onze app.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.