'Zoektocht naar nieuwe technisch directeur leidt Ajax naar Liverpool'

Reacties

Julian Ward is in beeld om de nieuwe technisch directeur van Ajax te worden. Dat meldt De Telegraaf. De Amsterdammers zijn al sinds het vertrek van Marc Overmars zoekende op technisch vlak.

'Zoektocht naar nieuwe technisch directeur leidt Ajax naar Liverpool'
© Pro Shots

Ward maakte in november van vorig jaar bekend Liverpool aan het einde van het seizoen te willen verlaten. Dat was verrassend, want de 41-jarige Engelsman had nog maar net intern promotie gemaakt. De technische man werd doorgeschoven nadat sportief directeur Michael Edwards The Reds verliet aan het einde van vorig seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vanwege concurrentieafspraken in het contract van Ward ligt een vertrek van de beleidsbepaler uit Engeland voor de hand. Hij is nu in beeld voor de veelbesproken vacature in Amsterdam. Overmars verliet Ajax een jaar geleden na grensoverschrijdend gedrag. De club koos vervolgens voor een tijdelijke oplossing met Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar als duo. Algemeen directeur Edwin van der Sar vertelde maandagavond te hopen dat er binnen twee maanden een oplossing wordt gevonden voor de positie van technisch directeur.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.