Ziyech 'onvervangbaar' bij Ajax, Hazard maakt prachtgoal op training

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ziyech 'onvervangbaar' bij Ajax, Hazard maakt prachtgoal op training
© Pro Shots

'Ziyech is onvervangbaar gebleken bij Ajax.'
Ibrahim Afellay weet waarom het dit seizoen minder lekker draait bij Ajax. Bij Studio Voetbal sprak de middenvelder zich uit over de vorm van de Amsterdammers, waar vooral het vertrek van Hakim Ziyech naar Chelsea flink wordt gevoeld. 'Hij is zo belangrijk geweest dat ook Van de Beek een transfer naar Manchester United kon afdwingen. Hij bracht zo veel creativiteit. Ajax heeft nu te veel middelmaat. Als ze echt weer willen meedoen in Europa, moeten ze echt gaan doorselecteren.'

• Het wil bij Real Madrid nog niet bepaald lukken met Eden Hazard, maar de Belg maakte op de training van de Spaanse club wel deze prachtige goal:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Hoe neem je in coronatijd afscheid van een speler? Onder luid applaus op de middenstip laten plaatsnemen zit er in deze coronatijd niet in en dus moest RC Genk iets anders verzinnen. Joakim Maehle was er zondag voor het laatst bij. De Deen maakt in het nieuwe jaar de overstap naar Atalanta Bergamo. Genk besloot een persconferentie te beleggen na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren (1-1). 'Ik denk dat het de eerste keer is dat we een persconferentie organiseren om afscheid te nemen van een speler', zei algemeen directeur Erik Gerits. Maehle hield het overigens niet droog. 'Ik verlaat de club waar ik volwassen ben geworden. Ik was 19 toen ik hier in 2017 aankwam, naar Genk komen was de beste beslissing die ik genomen heb.'

• Er zijn vandaag natuurlijk ook weer bekenden jarig: Khalid Boulahrouz (39), Mika Väyrynen (39), Jordy Buijs (32), Sergi (49), Lomano LuaLua (40) en Tom Huddlestone (34).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.