Zien: doelman Sonny Stevens de gevierde man met goal in blessuretijd

Reacties

Sonny Stevens speelt sinds deze zomer in Indonesië, waar hij keept bij Dewa United. Vrijdag beleefde hij in dienst van die club een uniek moment in zijn carrière.

Zien: doelman Sonny Stevens de gevierde man met goal in blessuretijd
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dewa United speelde uit tegen PSIS, de nummer twee van de competitie, en stond vlak voor tijd nog op een 1-0 achterstand. Bij een hoekschop in de blessuretijd kreeg Stevens daarom toestemming van zijn coach om mee naar voren te gaan. Vaak levert dat niets op, maar nu wel: Stevens kreeg de bal op zijn hoofd en kopte de 1-1 binnen. Een verdediger op de doellijn kon dat niet meer verhelpen.

Voor de 31-jarige Stevens, die in het afgelopen seizoen nog bij ADO Den Haag op de doellijn stond, is het (niet heel verrassend) het eerste doelpunt dat hij heeft gemaakt in zijn profcarrière. Met Dewa United staat hij na 25 speelronden negende in de Indonesische 1. Liga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.