Zieke Zirkzee mist training van Oranje

Reacties

Het Nederlands elftal heeft maandag niet met een volledige selectie getraind. Spits Joshua Zirkzee miste net als zondag de training omdat hij ziek was. Er wordt later besloten of de aanvaller meegaat naar Berlijn, waar Nederland de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk afwerkt.

Zieke Zirkzee mist training van Oranje
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 3
Oostenrijk
Oostenrijk

Zirkzee werd voor de start van het EK nog bij de selectie van bondscoach Ronald Koeman gehaald, omdat Brian Brobbey geblesseerd was geraakt tijdens een training. Zirkzee maakte daardoor kans op een Oranje-debuut op dit EK, maar hij bleef tegen Polen (2-1) en Frankrijk (0-0) op de bank.

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond om een plek in de volgende ronde, hoewel maandagavond al duidelijk kan worden dat Oranje zeker is van een vervolg op het EK. Dat heeft te maken met de stand van zaken in Groep B. Anders heeft het Nederlands elftal aan een punt voldoende om zeker te zijn van een plek in de achtste finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.