Zidane krijgt met nieuw contract beloning voor succesreeks Real Madrid

Reacties

Zinedine Zidane is met Real Madrid tot overeenstemming gekomen over een contractverlenging. Dat heeft de coach van de Madrilenen bevestigd tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het eerste duel met Barcelona om de Spaanse Super Cup (zondag 22.00 uur).

Zidane krijgt met nieuw contract beloning voor succesreeks Real Madrid

De Madrileense krant AS kwam zaterdagochtend met het nieuws dat Zidane een nieuw contract tot medio 2020 zou ondertekenen. 'Ja, dat klopt. Maar het zegt ook niet veel. Ik kan wel voor tien of twintig jaar bijtekenen, maar ik weet waar ik ben. Hier leef je van dag tot dag', relativeerde de succescoach direct tijdens het persmoment. 'Maar ik ben natuurlijk erg blij met het vertrouwen. Er zijn altijd hoogte- en dieptepunten, maar nu genieten we vooral van het succes', aldus Zidane, wiens vorige contract tot de zomer van 2018 liep.

Successen zijn er onder Zidane al veel geweest in de Spaanse hoofdstad. De voormalige vedette van De Koninklijke werd in januari 2016 aangesteld als opvolger van Rafa Benítez en won sindsdien twee keer de Champions League. Met name vorig seizoen was het Real van Zidane niet te stoppen. De ploeg veroverde naast de Champions League ook de Spaanse titel, de Europese Super Cup en de titel bij het WK voor clubs. In het huidige nog prille seizoen heeft Real met de Europese Super Cup de eerste prijs alweer binnen.

Real neemt het zondagavond in Camp Nou op tegen de aartsrivaal. Woensdagavond om 23.00 uur wacht de return tegen Barcelona in Estadio Santiago Bernabéu.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.