Zidane en Ronaldo gaven Owen inzicht over wat hij niet kon

Reacties

Michael Owen was zeker niet de minste, met onder andere al zijn indrukwekkende jaren bij Liverpool en Engeland. De oud-international werd bij Real Madrid met de neus op de feiten gedrukt wat hij niet kon.

Zidane en Ronaldo gaven Owen inzicht over wat hij niet kon
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zinedine Zidane en Ronaldo vertoonden bij Real Madrid kunsten op het voetbalveld, waar Owen alleen al in zijn gedachten mee in de knoop raakte. 'Soms zag ik dingen die ik gewoon niet zou hebben gekund', vertelt hij tegen acebets.com.

'Die goal van Zidane in de Champions League-finale op Hampden Park in 2002, zo had ik gewoon niet kunnen scoren. En hij deed het met zijn zwakke been! Ik zou het niet eens proberen.'

Iedereen heeft zo zijn eigen talenten, net als de Braziliaan Ronaldo. 'Met zijn snelheid, zijn techniek op volle snelheid, met hoe hij langs de keeper ging. Het was nooit mijn ding om de keeper te omspelen. Het was waarschijnlijk het enige wat ik niet kon en hij wel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.