Zerrouki passeert voormalig Ajax-doelman en draagt bij aan zege Algerije

Reacties

Ramiz Zerrouki heeft zijn tweede interlanddoelpunt voor Algerije te pakken. De middenvelder van Feyenoord was donderdag trefzeker in het gewonnen oefenduel met Kaapverdië (5-1).

Zerrouki passeert voormalig Ajax-doelman en draagt bij aan zege Algerije

Zerrouki is sinds zijn komst naar Feyenoord niet verzekerd van een basisplaats. Tegen Kaapverdië, met Deroy Duarte van Fortuna Sittard in de basis, mocht de middenvelder het vanaf het begin laten zien. Zerrouki betaalde het vertrouwen van bondscoach Djamel Belmadi terug met een doelpunt. Op aangeven van Riyad Mahrez zorgde hij voor de 4-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door Algerijnse doelpunten van Mohammed Amoura en Houssem Aouar (2) was de spanning op dat moment al ontnomen. Vlak voor het doelpunt van Zerrouki deed Kaapverdië nog wat terug via Bebé, maar het slotakkoord was voor de Algerijnen. Islam Slimani, inmiddels actief bij Coritiba in de Braziliaanse Serie A, zorgde voor de 5-1.

Ex-Eredivisie-inbreng bij Kaapverdië
Bij Kaapverdië deden naast Duarte overigens nog een aantal bekende namen mee. Bruno Varela (ex-Ajax) stond onder de lat en moest dus vijf keer vissen. Ook Jamiro Monteiro (ex-SC Cambuur en Heracles Almelo) en Garry Rodrigues (ex-FC Dordrecht) stonden op het veld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.