Zelfs Premier League kan bankzitter Bazoer niet tot transfer verleiden

Reacties

Riechedly Bazoer heeft er afgelopen januari bewust voor gekozen om bij VfL Wolfsburg te blijven. Volgens zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer legde de ex-Ajacied een aantal aanbiedingen naast zich neer omdat hij wil slagen bij Die Wölfe.

Zelfs Premier League kan bankzitter Bazoer niet tot transfer verleiden

Hoewel  Bazoer dit seizoen pas 202 minuten in actie kwam, was er vanuit verschillende hoeken interesse voor de 21-jarige middenvelder. Meerdere clubs uit de Premier League, Italië, Spanje en Frankrijk hebben zich bij Irchandly gemeld om Riechedly over te nemen, zo laat de zaakwaarnemer en oud-speler van FC Eindhoven weten aan het Duitse Kicker.

'We hebben altijd gezegd dat hij wil slagen. Hij moet zijn verantwoordelijkheid oppakken, hard werken en de kans pakken als die komt', aldus Irchandly. Als de situatie in de zomer nog niet verbeterd is, willen de broers wel gaan kijken of er een nieuwe uitdaging in het verschiet ligt voor de zesvoudig international.

Het seizoen van Bazoer is tot nu toe teleurstellend. Sinds het ontslag van coach Andries Jonker half september speelde Bazoer nog maar zestien minuten mee in het eerste elftal van Wolfsburg. Vorig seizoen was Bazoer, toen hij in de winter voor twaalf miljoen euro overkwam van Ajax, nog wel basisspeler bij de club waar ook Paul Verhaegh en Jeffrey Bruma onder contract staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.