'Zelfs Chelsea-deal met Ziyech en negentig miljoen kan Benfica niet bekoren'

Reacties

Na een goede eerste seizoenshelft bij Benfica en dito WK is het niet verwonderlijk dat er zoveel belangstelling is voor de Argentijnse middenvelder Enzo Fernández. Volgens een Portugees dagblad zou met name Chelsea heel ver willen gaan voor zijn handtekening.

'Zelfs Chelsea-deal met Ziyech en negentig miljoen kan Benfica niet bekoren'
© Pro Shots

Uit Londen zou volgens Record een bod zijn binnengekomen van negentig miljoen euro. Als wisselgeld wordt bovendien voorgesteld dat Hakim Ziyech de overstap naar Lissabon permanent maakt, en op huurbasis worden erbovenop nog Datro Fofana en Andrey aangeboden. De krant meent dat het voorstel voor de wereldkampioen in de bestuurskamer van Estadio da Luz inmiddels naar de prullenbak is verwezen.

Als dat klopt, lijkt duidelijk wat de bedoeling van Benfica is: de laatste cent innen voor Fernandéz. De 21-jarige voetballer mag volgens verschillende media weg voor een vastgelegde som van 120 miljoen euro, en klaarblijkelijk ook alleen in dat geval. Chelsea kan op het middenveld wel een toekomstbestendige versterking gebruiken, want N'Golo Kanté en Jorginho hebben nog maar een contract tot het eind van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.